Kleur
Prijs

t/m

Merk
Powerbanks

Powerbank met eigen logo?
Powerbank bedrukken met bedrijfsnaam, logo, slogan of foto dit kan bij Tailwind Premiums.
Stuur je logo door naar info@tailwindpremiums.nl en ontvang een gratis visual!

 

Hoe kan ik de powerbank bedrukken?
Powerbanks bedrukken kan op verschillende manieren bijvoorbeeld tampondruk en digitaal printen.Lasergraveren is bij sommige powerbanks ook een optie. 

Powerbanks laten bedrukken met tampondruk is snel en goedkoop. 

Powerbanks bedrukken met logo door middel van digitaal printen is geschikt voor een logo met meerdere kleuren of een full colour ontwerp. Zelfs het bedrukken van een foto is mogelijk, mits aangeleverd in de juiste resolutie. Hoe je jouw logo het beste op een powerbank kan drukken bel of mail Tailwind Premius voor advies.

Hoe gebruik je de powerbanks met logo voor de eerste keer?
De eerste keer dat je powerbanks met logo wilt gebruiken, moet je de powerbank opladen. Met de meegeleverde kabel in de verpakking. Als de powerbank helemaal vol is kan je je apparaat ermee opladen.

Hoe lang gaat een powerbank mee?
Er zijn powerbanks met een verschillende capaciteiten.

Hoe groter de capaciteit (in mAh) van de powerbank, des te langer het duurt om de powerbank volledig op te laden. Zo zal een powerbank van 20000 mAh langer aangesloten moeten worden op het stopcontact dan een powerbank van 10000 mAh.

De capaciteit van een powerbank wordt uitgedrukt in mAh. Dit getal duidt aan hoeveel stroom (milliampère) de batterij per uur kan geven. Als er meer stroom van de batterij wordt gevraagd, zal de batterij dus ook sneller leeg zijn. Als je een powerbank van 5000 mAh aansluit op je telefoon van 1000mA, zal de powerbank dus na 5 uur volledig leeg zijn.

Welke verschillende soorten powerbans zijn er?
Wil je een uniek nieuw snel relatiegeschenk dan is de Urban Vitamin Pasadena 20.000 mAh 18W PD powerbankecht iets voor jouw. Laad je telefoon tot 5 keer op met deze snelladende powerbank. Dankzij de ultrasnelle type C 18W PD poort laadt de powerbank in recordtijd op. Het opladen van je telefoon tot 50% duurt slechts 30 minuten. Langzaam opladen is iets uit het verleden. De powerbank bevat een duurzame A-klasse 20.000 mAh batterij om al je apparaten op te laden tijdens je reizen en avonturen. Met de dubbele USB A en type C poort laad je tot 3 apparaten tegelijk op. Urban Vitamin items zijn gemaakt zonder PVC en verpakt in een plastic gereduceerde verpakking.

Maar deze powerbank met logo van Philips 10.000 mAh powerbank met dubbele usb a uitgang is ook zo'n mooi relatoiegeschenk, een echt cadeau. Geavanceerde veiligheidsbescherming en led stroomindicator. Duurzame Li-Polymeer batterij. Input micro-usb: 5V/2A Type-C output: 5v/2A Uitgang USB-A: 5V/1A USB-A2: 5V/2.1A. Verpakt in Philips geschenkverpakking.

Zijn er ook duurzame of Eco powerbanks?
Bij Tailwind Premiums hebben we ook een aantal mooie modellen powerbanks te voorzien van logo in het assortiment van een duurzaam eco materiaal.

Bijvoorbeeld de Ultra platte 10.000 mAh powerbank gemaakt van een natuurlijke tarwevezel (35%) gemengd met ABS.  De powerbank bevat een duurzame lithium-polymeerbatterij van 10.000 mAh met high density. Met dubbele USB-poort met een type C-uitgang voor alle nieuwe mobiele telefoons. De stroomindicatoren geven het resterende energieniveau aan, zodat u altijd weet wanneer u moet opladen.

Een andere nieuwe model powerbank is de 5000 mAh powerbank in zakformaat. De bovenzijde is gemaakt van natuurlijk kurk en de behuizing is gemaakt van 35% tarwestro gemengd met ABS. De powerbank bevat een duurzame grade A 5.000 mAh lithium-polymeerbatterij.. Artikel en accessoires 100% PVC-vrij.

De bijzondere powerbank in het assortiment de 5000 mAh ABS-powerbank in zakformaat die is behandeld met Biomaster, een antimicrobieel middel dat een tweede verdedigingslinie biedt tegen schadelijke bacteriën. Het zit IN het product, niet OP het product wat u permanente bescherming geeft. Dit product is getest in overeenstemming met ISO 22196 voor antimicrobiële effectiviteit en is 100% veilig en onschadelijk voor gebruikers. Biomaster heeft ook geen invloed op de recyclebaarheid van het artikel. Het product bevat ook Verimaster, een unieke tracer die in het materiaal is ingebouwd om te bewijzen dat het item is behandeld met Biomaster, in tegenstelling tot veel producten op de markt die antimicrobiële claims doen zonder bewijs. Verpakt in luxe geschenkverpakking inclusief Biomaster uitleg.

Waarom is een powerbank een ideaal relatiegeschenk?
Alle powerbanks met of zonder bedrijfslogo zijn: 

* Compacte noordoplader
* Handig voor onderweg
* Snel te leveren
* Kleine oplages mogelijk
* Een geschenk voor jong en oud

 

 

Hoeveel power heb ik nodig

 

 

 

 

 • Usp 1
  • Icon (Afbeelding)
  • Usp tekst
   • Wereldwijde levering
 • Usp 2
  • Icon (Afbeelding)
  • Usp tekst
   • 100% Tevredenheid
 • Usp 3
  • Icon (Afbeelding)
  • Usp tekst
   • Gratis digitale visual
 • Usp 4
  • Icon (Afbeelding)
  • Usp tekst
   • 24/7 ondersteuning