Praktijkvoorbeelden (klik op de foto voor een vergroting)

Tailwind Premiums heeft meer dan 20 jaar ervaring

Tailwind Premiums heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Doordat alles in huis gebeurt kan er bijzonder snel worden geschakeld.

U heeft bij ons van start tot eind altijd één en dezelfde contactpersoon. U hoeft dus zelf niet te schakelen tussen verkoop, administratie, studio en logistiek. Eén aanspreekpunt vanaf aanvraag tot levering. Dat maakt het voor iedereen wel zo overzichtelijk.

Vrijblijvend voorstel

Afhankelijk van het kader van de opdracht die wij bij Tailwind van u meekrijgen zal er een vrijblijvend voorstel voor u worden uitgewerkt. Wij werken bewust niet met dikke catalogi waarin u zelf moet bladeren om een keuze te maken. Door de enorme ervaring die wij in huis hebben kunnen weten wij direct of een bepaald product past binnen uw budget, uw visie en de gewenste levertijd.

Laat ons meedenken

Onze voorkeur gaat ook uit naar een samenwerking in plaats van een klant leverancier verhouding. Betrek ons gerust aan het begin van uw project. Laat ons meedenken, de voorstellen uitwerken, zorgen voor schetsen en uiteraard de samples van de daadwerkelijke producten zelf. Op deze manier geloven wij dat het maximale uit de samenwerking kan worden gehaald. En om heel eerlijk te zijn, met minder nemen wij geen genoegen en u toch ook niet?

Wereldwijde leveringen

Wij hebben opdrachtgevers over de hele wereld en hebben dus genoeg ervaring om uw producten op de juiste tijd op de juiste locatie te krijgen.

Artist Impression

Vanzelfsprekend krijg u bij het gunnen van een opdracht standaard van ons een visual ter goedkeuring. Deze passen wij zonder enige kosten net zo vaak aan als nodig. Wij starten pas als u 100% tevreden bent met het beoogde eindresultaat.

Persoonlijk

Persoonlijke betrokkenheid is de motor van onze organisatie. Uw succes vieren wij met een feestje. Vanaf het eerste contact zijn wij graag meteen collega in plaats van leverancier.

Uitmuntende service

Hoe ver wij gaan? Dat kunt u alleen zelf proberen. Echter is het niet voor niets dat wij enkele prominente opdrachtgevers al meer dan 20 jaar mogen bedienen.

Pro actief

Door constant te blijven sourchen naar nieuwe producten zullen wij met regelmaat, uiteraard geheel vrijblijvend, u op de hoogte brengen van een nieuw product, nieuwe techniek of nieuwe ontwikkeling op het moment dat wij denken dat dit voor uw organisatie interessant zou kunnen zijn.

Custom made

Door directe lijnen met o.a. het Verre Oosten kunnen wij heel snel custom made trajecten aanvliegen. Door direct contact zijn wij in staat om veel meer te bereiken in kortere tijden en met lagere oplages dan wie ook.

Contactformulier