Volg ons!

Klantenservice

In onderstaande informatie geven wij u een toelichting over het bestellen van relatiegeschenken, gadgets, premiums en promotionele artikelen bij TailWind Premiums. Heeft u een vraag of wilt u advies neem dan gerust contact op met onze verkoopadviseurs via +31 (0)180 82 08 42.

Orderbevestiging

Ongeacht de bestelwijze ontvangt u altijd binnen 1 werkdag de definitieve orderbevestiging per e-mail. Wij verzoeken u deze goed te controleren en indien u deze niet heeft ontvangen contact met ons op te nemen. Mocht u onjuistheden tegen komen dan verzoeken wij u om dit binnen 24 uur na ontvangst te melden aan uw verkoper(ster), zijn of haar naam en directe telefoonnummers staat vermeld op de orderbevestiging.

Standaard levertijd

Uw bedrukte artikelen worden binnen 10 werkdagen geleverd, na akkoord van de drukproef en mits voorradig. Kortere levertijden zijn in overleg mogelijk. Onbedrukte artikelen ontvangt u in 3 werkdagen (mits op voorraad). Levertijd voor custom made producten zal altijd in onderling overleg plaatsvinden en is afhankelijk van het land van herkomst en productie.

Expresse levertijd

Er zijn bepaalde artikelen die wij op zeer korte termijn kunnen leveren. Sommige zelfs binnen 24 uur inclusief een bedrukking. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor het assortiment en voor persoonlijke toelichting of verdere uitleg.

Levering

Uw goederen worden tussen 08:00 uur en 18:00 uur bezorgd (een tijdstip of dagdeel kunnen wij helaas niet aangeven). De verzendkosten worden vermeld op uw orderbevestiging. Indien uw goederen met spoed worden geleverd, ontvangt u uw bestelling vóór 11:00. Voor spoedbestellingen geldt echter wel een meerprijs. Ook voor levering op zaterdag wordt een toeslag berekend.

Meer/minder levering

Het is mogelijk dat er een kleine afwijking is in het aantal. Wij doen ons best u altijd exact het aantal artikelen te leveren conform uw bestelling. Echter door het drukprocedé is een afwijking van maximaal 10% mogelijk. Daarom behouden wij ons het recht voor om in de uiteindelijke aflevering van de goederen een afwijking van maximaal 10% naar boven of naar beneden te hanteren.

Drukproeven

Binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling sturen wij u altijd eerst een drukproef per e-mail. Wij vragen u deze zorgvuldig te controleren op eventuele zet- en stijlfouten. Na uw goedkeuring starten wij het definitieve productieproces en zijn eventuele wijzigingen niet meer mogelijk. Bij herhalingsopdrachten sturen wij niet standaard een drukproef, maar op aanvraag kunnen wij u deze wel verschaffen.

Prijzen

Al onze prijzen zijn in euro, exclusief BTW. Druk- en zetfouten op deze website verplichten ons niet tot levering. Geleverde artikelen kunnen in kleur, afmeting en/of model een geringe afwijking hebben ten aanzien van het afgebeelde artikel in onze catalogus, drukproef of toegezonden monsters.

Instelkosten

Instelkosten zijn alle kosten die gemaakt worden ter voorbereiding en afsluiting van het productieproces. De instelkosten gelden altijd per kleur bedrukking, per positie van de bedrukking en per besteld artikel.

Monsterverzendingen

Het is mogelijk een monster van een gewenst artikel aan te vragen. Monsters krijgt u 14 dagen vrijblijvend op zicht. Indien u de monsters binnen 14 dagen na ontvangst en voldoende gefrankeerd retourneert in de originele verpakking, worden deze niet berekend. Vanwege de grote verscheidenheid aan maten en kleuren worden monsters van kleding altijd gefactureerd. Indien u vragen en/of opmerkingen heeft dan kunt u dit doorgeven via onze contactpagina of bel naar +31 (0)180 - 82 08 42